Reklam

(0)
  • APK Durumu

Softonic incelemesi

Zap Zap Anaokulu Matematik - Çocuklar için Eğlenceli ve Etkileyici Bir Matematik Macera Oyunu

Zap Zap Anaokulu Matematik, 3-6 yaş arası çocuklar için eğlenceli ve ilgi çekici bir matematik macera oyunudur. Oyun, toplama ve çıkarma, basamak değerleri, ölçme, veri ve daha fazlası da dahil olmak üzere çocuklara matematiğin temel prensiplerini tanıtan hızlı tempolu matematik oyunlarının bir koleksiyonudur.

Oyun, farklı ortamlarda çeşitli oyunlaştırılmış zorluklar sunar ve oyuncular matematik sorularını yanıtlayarak toplam puanlarını iyileştirmek için iki karakter arasından seçim yapabilir ve seviye atlayabilir. Uyarlanabilir öğrenme özelliği, her oyunun zorluk seviyesini oyuncuya uygun hale getirerek her çocuğun uygun şekilde meydan okunduğunu sağlar.

Zap Zap Anaokulu Matematik, ABD'deki Ortak Çekirdek Devlet Standartları da dahil olmak üzere uluslararası matematik müfredatlarıyla uyumludur, bu nedenle ilkokul çocukları veya evde eğitim görenler için mükemmeldir. Oyun ayrıca erken matematik eğitiminin en önemli prensiplerini kapsayan kapsamlı bir öğrenme oyunları paketi içerir.

Zap Zap Anaokulu Matematik oynamak, çocuğunuzun matematik becerilerini geliştirmek ve pekiştirmek için harika bir yoldur aynı zamanda eleştirel düşünme becerilerini kazanmasına da yardımcı olur. Oyun %100 reklamsızdır, çocuğunuzun oyun ve öğrenme sürecini kesintiye uğratmaz. Bugün indirin ve çocuğunuzun matematiği eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde öğrenmesine izin verin!

Program diğer dillerde mevcuttur

Zap Zap Kindergarten Math hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Zap Zap Kindergarten Math denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam